nieuws

Nasleep bruiloft Wes & Yo: Karpathios hekelt Telegraaf

Restaurant

De droombruiloft van Wesley Sneijder en Yolanthe Kabau van Casbergen heeft ook voor Jonathan Karpathios een vervelend staartje gekregen. Op telegraaf.nl stonden volgens de restaurateur/cateraar onwaarheden. ‘Het paar was níet ontevreden over onze catering.

Nasleep bruiloft Wes & Yo: Karpathios hekelt Telegraaf

De Telegraaf meldde op haar site dat ‘Wes & Yo’ ontevreden waren over de catering op hun huwelijksfeest. Dat schoot Karpathios (foto) in het verkeerde keelgat, vertelt hij aan Misset Catering. ‘Het is uit de lucht gegrepen dat ze hebben geklaagd. Ze waren juist totaal níet ontevreden over onze catering.’

Karpathios was ook not amused over een andere bewering die de Telegraaf optekende. ‘Ik zou hebben gewerkt met ganzelever, maar dat heb ik niet gedaan. Ik run nota bene een biologisch restaurant. De Telegraaf heeft gerectificeerd.’

500.00 euro

De nasleep volgt nadat de wedding planners van het huwelijk, The Class Company, beslag op de rekening van het paar heeft gelegd, meldt de Telegraaf. Dit omdat er door het paar nog een bedrag van 500.000 euro betaald zou moeten worden.

Dit had vooral te maken met de extra wensen van Sneijder en Cabau van Kasbergen tijdens het drie dagen durende feest zelf. The Class Company werkte ook met onderaannemer Portfoliooo. Die kwam door de financiële nasleep in de problemen.

Karpathios heeft zijn centen binnen. ‘Wij hadden als opdrachtgever Portfoliooo en wij hebben betaald gekregen. Wij hebben tijdens het feest inderdaad extra wensen moeten uitvoeren, maar dat weet je als je een feest moet verzorgen. We zijn erg flexibel geweest, maar hebben geen extra kosten in rekening gebracht.’

Geleerd

Een andere cateraar die bij het feest was betrokken en (vooral) verantwoordelijk was voor de decoratie, van der LOO party & business events, heeft ook betaald gekregen. ‘Bij ons is het geld binnen’, meldt mede-eigenaar Henry van der Loo.

Ook van der LOO kreeg extra wensen door van het paar. ‘Die hebben wij uitgevoerd én ze in rekening gebracht. Ook die is betaald. Wij hadden als opdrachtgever The Class Company. Vervelend dat dit zo moet aflopen.’

Van Karpathios mag de nasleep snel over zijn. ‘We zijn 3,5 maand verder, ik heb een restaurant en een cateringbedrijf te runnen. Het was een fantastische klus, ik heb er zelfs vaste klanten in mijn restaurant aan overgehouden. Ik heb ook heel veel geleerd van deze opdracht, maar ik zou het morgen zo weer doen.’

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel