nieuws

Neergeschoten oppas werkte in restaurant

Restaurant

De vrouw die bij de doldwaze schietpartij in Antwerpen om het leven is gekomen, zou een medewerker zijn van een restaurant. De twee jaar jonge peuter, die ook werd gedood, zou toebehoren tot de uitbater van het restaurant.

Neergeschoten oppas werkte in restaurant

Dat meldt de Belgische site Politics.be. Gisteren werd België opgeschrikt door een dramatisch moordpartij in de straten van Antwerpen. Een 18-jarige skinhead met zeer waarschijnlijk extreemrechtse sympathieën vermoorde een tweejarige peuters en de Afrikaanse oppas van het meisje. Even daardoor schoot de dader een Turkse vrouw neer.

De politie beëindigde de schiettocht door de dader in de buik te schieten. Hij ligt in het ziekenhuis en wordt vandaag ondervraagd. Dan zal blijken of hij daadwerkelijk handelde uit racistische motieven. Over het restaurant waar de oppas werkte, is verder nog niets bekend.

Reageer op dit artikel