nieuws

Nieuw wijnboek van Thérèse Boer

Restaurant

Thérèse Boer van De Librije brengt een nieuw wijnboek uit. Boer doet dit samen met televisiemaker Astrid Joosten. Boer en Joosten proberen in het boek elf bekende Nederlandse mannen leren wijn drinken.

Nieuw wijnboek van Thérèse Boer

Boer en Joosten willen met het boek Gek op wijn helpen bij het maken van de wijnkeuze in een restaurant. Veel mensen voelen zich onthand als ze in een restaurant de wijnkaart aangereikt krijgen, stellen Boer en Joosten.

In Gek op wijn leggen Boer en Joosten uit bij welk eten welke wijn het beste past. Voor Gek op wijn is gegeten en gedronken met onder andere Pieter van Vollenhoven, Barry Hay, Jeroen Krabbé, Paul de Leeuw, Guus Meeuwis en John de Mol.

Het boekt telt tweehonderd pagina’s en ligt op 12 november voor vijftien euro in de winkel.