nieuws

Niven Kunz grootste kookbelofte in GaultMillau

Restaurant

Niven Kunz van restaurant Niven in Rijswijk is door GaultMillau uitgeroepen tot Belofte van het Jaar. Kunz was zichtbaar blij met de titel en memoreerde aan zijn snelle en spraakmakende comeback na veel tegenspoed twee jaar geleden.

Niven Kunz grootste kookbelofte in GaultMillau

Karakter, ambitie, doorzettingsvermogen en veel talent. Zo betitelt GaultMillau de Belofte van het Jaar; Niven Kunz.

Direct na afloop bedankte Kunz de mensen die hem hebben geholpen bij de opstart van restaurant Niven in Rijswijk. Hij wees op de moeilijke tijd die hij achter de rug heeft na de gedwongen sluiting van ’t Raethuys in Wateringen inclusief een vlijmscherpe familievete.

Vorig jaar, nog maar een half jaar open, kwam Niven met vijftien punten als hoogste nieuwe binnenkomen in de GaultMillau. Dit jaar stijgt zijn restaurant naar zestien punten en kreeg hij de titel Belofte van het Jaar.

Meer GaultMillau-nieuws:

Reageer op dit artikel