nieuws

Niven Kunz serveert diners bij bron product

Restaurant

Niven Kunz van sterrestaurant Niven in Rijswijk haalt tijdens speciale diners op locatie gasten naar de bron van de producten die ze op hun bord vinden. Kunz organiseert deze Puur Smaak Diners samen met Djoeke Delnooz van cateraar Orange Olive.

Niven Kunz serveert diners bij bron product

Puur Smaak Diners zijn viergangen diners buiten de vaste setting van een restaurant, ze vinden plaats in een tomatenkas of in een stal. De primeur is op 8 oktober in een kas waar trostomaten worden geteeld in Kwintsheul. Jeroen de Zeeuw van Bramasole Wijnen schenkt bij iedere gang een passende wijn. Een diner kost 95 euro per persoon, reserveren kan via www.puursmaakdiners.nl.

‘Met Puur Smaak Diners willen we de afstand tussen mens en eten verkleinen. We brengen onze gasten dichter bij de oorsprong van smaakvolle ingrediënten met een unieke eetbeleving op locatie. Een lange tafel met mooie verhalen, inspirerende gesprekken, interessant gezelschap,’ aldus Djoeke Delnooz op de website van Alletoprestaurants.nl.

Het tweede Puur Smaak Diner is op 19 november in de stal van Hoeve Biesland te Delfgauw.

Reageer op dit artikel