nieuws

Opbrengst benefietdiner Ron Blaauw $ 10.000

Restaurant

Ron Blaauw, Julius Jaspers, Alain Caron en Menno Post hebben gezamenlijk $ 10.000 bijeen gekookt in Vietnam tijdens het Koninginnebal. De topchefs verzorgden er een benefietdiner waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de stichting Kids.

Opbrengst benefietdiner Ron Blaauw $ 10.000

Stichting Kids is een initiatief van Julius Jaspers. De stichting zet zich in voor een betere toekomst voor straatkinderen in Vietnam.

Het Koninginnebal werd gehouden in restaurant The Deck in Ho Chi Minh City. De vier topchefs, Julius Jaspers, Alain Caron, Ron Blaauw en Menno Post verwenden de 350 internationale gasten met culinaire hoogstandjes inclusief bijpassende Aziatische touch.

Lam met curry

De marmelade van tomaat met schuim van Parmezaanse kaas werd afgewisseld door spiesjes van gerookte paling en à la minute gegrilde gamba’s met een curry dip. Gevolgd door een navarin van lam met curry en het diner werd afgesloten met een gelei van ananas met vanille-ijs, Baileysroom en een crunch-krokantje.