nieuws

Opvolger Imko Binnerts bekend

Restaurant

The Grand Winston Hotel in Rijswijk heeft Roel Gilissen vastgelegd als opvolger van chef-kok Imko Binnerts. Gilissen kwam vrij na een faillissement van zijn zaak. Viskok Binnerts houdt het na twee jaar alweer voor gezien in Rijswijk.

Opvolger Imko Binnerts bekend

Gilissen was tot voor kort patron-cuisinier van het inmiddels failliete restaurant Fines Claires in Maastricht, zo meldt Lekker in haar nieuwsbrief. Binnerts, een van de betere viskoks van ons land, zegt een nieuwe draai aan zijn leven te willen geven.

‘Ik zat bij The Grand Winston niet optimaal op mijn plek. Ik wil wat anders gaan doen. Wat dat dan is, weet ik nog niet. Ik laat voorlopig alles even op me afkomen’, aldus de met één Michelinster bekroonde Binnerts. Binnerts kwam ruim twee jaar geleden in dienst bij The Grand Winston Hotel nadat zijn restaurant in IJmuiden failliet ging.

Reageer op dit artikel