nieuws

Restaurant Andrès Delpeut 7 april open

Restaurant

Restaurant Anna waar voormalig sterchef Andrès Delpeut achter de kachel komt te staan, opent op 7 april haar deuren. Gastheer is Stephan Knecht, bekend van de sterzaken Vermeer en Ron Blaauw.

Restaurant Andrès Delpeut 7 april open

Delpeut is de voormalige sterkok van onder meer De Roggebot*, De Hoefslag en de HME Group van Ron Blaauw. Arne Altman in Amsterdam was zijn laatste werkgever. Altman stopte eind vorig jaar met zijn restaurant waarna Delpeut op zoek moest naar een andere werkplek.

114 couverts

Deze heeft hij gevonden bij Restaurant Anna, gevestigd op de Amsterdamse wallen aan de Warmoesstraat. Het restaurant krijgt 114 couverts binnen, het terras aan het Oudekersplein heeft 32 zitplaatsen. Loco-burgemeester van Amsterdam, Lodewijk Asscher verricht de openingshandeling.

Initiatiefnemers van Anna zijn Michiel Kleiss en Peter Bosman, bekend van Brasserie Harmea en de Roxy.

Reageer op dit artikel