Restaurant De Tuinkamer vernieuwd

Restaurant De Tuinkamer vernieuwd

Het is dit jaar precies tien jaar geleden dat Jos en Ria Weel hun restaurant De Tuinkamer in Ruurlo verbouwden en een serre toevoegden. Nu is het interieur opnieuw op de schop gegaan.

Het meubilair en de kleuren van De Tuinkamer en het naastgelegen zaaltje dat dienst doet als private dinging room en ontbijtruimte voor het hotel van De Tuinkamer, zijn uitgevoerd in levertinten en meer eigentijds geworden, laat het echtpaar Weel weten.

‘De beide restaurantruimten hebben dezelfde sfeer gekregen, zodat het gemakkelijker is om beide ruimtes bij elkaar te betrekken, bijvoorbeeld bij grote dinerpartijen. Het kleine restaurant kan nu ook als à-la-carterestaurant gebruikt worden als er een besloten partij gegeven wordt in de serre.’

Restaurant-hotel De Tuinkamer is gevestigd in een voormalige boerderij van Kasteel Huize Ruurlo uit 1910 die de naam Veldzicht draagt. De Tuinkamer beschikt over tien hotelkamers: vijf standaardkamers en vijf luxe kamers.

Het restaurant is opgenomen in alle toonaangevende gidsen en sinds 2005 door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.