nieuws

Restaurant Puur in Asten gaat sluiten

Restaurant

Eigenaar en gastheer Wim van der Heijden sluit zijn restaurant Puur in Asten. Tien oktober sluit het restaurant – Francois Geurds stond er achter de kachel – definitief zijn deuren. De reden zit in de leeftijd van Van der Heijden (59). Hij gaat van zijn vrije tijd genieten.

Restaurant Puur in Asten gaat sluiten

Wim van der Heijden wilde de zaak niet overdoen aan iemand anders. Wat er precies met het eigen pand gaat gebeuren is nog niet bekend. ‘Daar hebben we een aantal plannetjes voor, maar nog niets definitiefs,’ laat hij desgevraagd aan missethoreca.nl weten.

De Beejekurf

De huidige chef-kok Joep Verstappen heeft een nieuwe baan gevonden in Venray; hij gaat aan de slag bij restaurant De Beejekurf van Paul Franssen.

Puur

Restaurant Puur stond in november 2008 op nummer 1 in de SpecialBite restaurantgids. Francois Geurds was toen nog net chef-kok maar had zijn vertrek al aangekondigd. Geurds ging weg bij Puur om zijn eigen restaurant te starten, het latere Ivy in Rotterdam.