nieuws

Restaurant veilt asbakken voor Kika

Restaurant

Restaurant De Beulacke in het Overijsselse Wanneperveen gaat al hun asbakken in de aanloop naar 1 juli veilen voor het goede doel. Omdat de veiling gebeurt naar aanleiding va het rookverbod, is gekozen voor Kika (kinderen kankervrij) als goed doel.

Restaurant veilt asbakken voor Kika

Het betreft een ‘netwerkveiling’, waarbij vanaf deze week de eerste negen asbakken via eBay aangeboden worden. Op 1 juli wordt dan de allerlaatste geveild. Het is volgens De Beulacke de bedoeling dat bedrijven gaan bieden op de bakjes, meldt De Stentor.

Doel van de veiling is om door middel van een ‘ludieke’ actie om het rookverbod in te luiden zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Kika, en daarnaast staat de veiling in het teken van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Reageer op dit artikel