Restaurant zet biefstuk van 2,1 kilo op kaart

Restaurant zet biefstuk van 2,1 kilo op kaart

Een restaurant in het Belgische Doornik biedt gasten sinds kort een zogenoemde Doodstraf: een biefstuk van 2,1 kilo. Tot dusver hebben slechts twee gasten hun bord leeg kunnen eten. De rest slaagt er niet in de enorme homp, groter dan een hoofd, te verorberen.

Zie ook:

In restaurant Le Grand Chemin vinden vaak eetwedstrijden plaats. Een Caligula-biefstuk van 1,8 kilo was tot dusver het omvangrijkste gerecht op de kaart. Toen bleek dat steeds meer gasten een Caligula opaten, heeft de chef een steak van 2,1 kilo op het menu gezet.

Restauranthouder

‘Ik zou het zelf niet op krijgen’, erkent restauranthouder Benjamin Waekens zaterdag in de Vlaamse krant Het Nieuwsblad. Een verslaggever van de krant ging de uitdaging aan, maar gaf op na 1,2 kilo.

ANP

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.