nieuws

Sushiketen groeit na ‘zaak-Litvinenko

Restaurant

De Londense sushiketen Itsu maakt de oversteek naar de Verenigde Staten. Itsu kwam onlangs in het nieuws vanwege de vergiftigingsdood van de Russische ex-spion Alexander Litvinenko. De kwestie-Litivinenko heeft Itsu in de kaart gespeeld.

Sushiketen groeit na ‘zaak-Litvinenko

Directeur Graham Hales van merkenconsultant Interbrand zegt dat de vergiftigingszaak rondom Litvinenko de sushiketen geen windeieren heeft gelegd. ‘Het klinkt luguber, maar de kwestie-Litvinenko heeft Itsu in de kaart gespeeld’, aldus Hales.

New York
Itsu opent binnenkort een restaurant in Manhattan. Daarna wil het meer filialen exploiteren in New York. De Londense keten telt momenteel elf zaken in de Britse hoofdstad.

Zie ook:
Radioactiviteit in sushibar en hotel

Reageer op dit artikel