nieuws

Topkok Marco Westmaas aardappelambassadeur

Restaurant

Topkok Marco Westmaas wordt aardappelambassadeur. Voor de Nederlandse Aardappel Organisatie NAO zal hij in 2012 zijn innovatieve talenten inzetten om de aardappel als modern en onmisbaar product in de Nederlandse huishoudens te promoten.

Topkok Marco Westmaas aardappelambassadeur

‘Ik wil niet dat de aardappel een vergeten groenten wordt en verbind mijn persoonlijkheid graag aan zo’n geweldig gastronomisch product’, aldus Westmaas.

Westmaas (39) is eigenaar van hotel-restaurant Elzenduin in Ter Heijde aan Zee. Elk jaar heeft hij in het zomerseizoen zijn beach-tent Elzenduin, waar hij met lokale en exotische ingrediënten werkt. Westmaas houdt zich onder andere ook bezig met de ontwikkeling van lupine als alternatief voor soja.

Voor de Nederlandse Aardappel Organisatie zal hij onder andere tijdens de Libelle Zomerweek masterclasses verzorgen. Op aardappels.nl geeft hij zijn geheimen prijs met aardappelrecepten en vertelt hij over zijn ervaringen met aardappels in de keuken.

Reageer op dit artikel