nieuws

Twiner en Izkaya genomineerd voor innovatieprijs

Restaurant

Twiner in Zwolle en het Rotterdamse restaurant Izkaya (foto) maken kans op de VVV Rob de Bes Award 2011. Zij zijn met drie andere finalisten die actief zijn in de vrijetijdseconomie, genomineerd voor de ‘de innovatie en aanmoedigingsprijs van de VVV in Nederland’.

Twiner en Izkaya genomineerd voor innovatieprijs

Uitblinken in innovatie, gastheerschap, effectiviteit en reputatie zijn de criteria voor het winnen van de award, die is genoemd naar de man die de motor was achter het succes van de VVV Cadeaubon.

Twiner, een initiatief van Xanders Bazaar in Zwolle, is een combinatie van Twitter, diner en wine. Via Twitter kan een stoel worden gereserveerd, waarna verschillende individuen met elkaar aan tafel komen te zitten. Ideaal om te netwerken.

Izkaya touch table restaurant and bar in Rotterdam is een interactief concept. Aan iedere tafel kan de gast zijn eigen tafellaken selecteren, live in de keuken kijken, games spelen, de omgeving verkennen, een taxi reserveren en de bestelling plaatsen.

Donderdag 22 september wordt de winnaar bekendgemaakt. Een van de juryleden (vijf personen) is Theo Ruijs, die dit jaar optreedt als vertegenwoordiger van de gastvrijheidsbranche. Ruijs runt onder andere met zijn twee broers hotel Figi in Zeist.

Reageer op dit artikel