nieuws

Verdachte Bib-gourmand restaurant weer vrij

Restaurant

De Heerlense eigenaar van het met een Bib-gourmand bekroonde restaurant Chardiné die vorige week is opgepakt op verdenking van een zedendelict en mensenhandel, is weer vrijgelaten. De restaurateur blijft wel nog verdachte in de zaak.

Verdachte Bib-gourmand restaurant weer vrij

De rechter-commissaris zag geen aanleiding om de 38-jarige uitbater van Chardiné langer vast te houden. Vrijdag 18 februari is de man weer op vrije voeten gesteld. Dit meldt Dagblad De Limburger.

Serge B. werd vorige week dinsdag aangehouden. Een dag later bracht de gemeente Heerlen naar buiten dat de vergunning van Restaurant Chardiné ingetrokken gaat worden. Volgens burgemeester Paul Depla gebruikte B. zijn zaak voor het plegen van strafbare feiten.

Reageer op dit artikel