Vernieuwd Wolfslaar toegankelijker door prijsbeleid

Vernieuwd Wolfslaar toegankelijker door prijsbeleid

Het vernieuwde Wolfslaar Restaurant in Breda kiest voor een laagdrempelig concept. Het restaurant met een Michelinster zegt dat het een van de prijsvriendelijkste restaurants in het topsegment is.

Het sterrestaurant is gevestigd in het verbouwde rijksmonumentale koetshuis op Landgoed Wolfslaar. De afgelopen maanden is gewerkt aan de verbouwing en herinrichting van het monumentale koetshuis.

Te hoge drempel

Eigenaar Ton Pinxten wil het restaurant toegankelijker maken voor een breder publiek. ‘Het imago van toprestaurants en sterrenrestaurants in Nederland is duur, waardoor een te hoge drempel is ontstaan. Wolfslaar heeft het roer totaal omgegooid met als doel deze drempel te verlagen’.

Pinxten vervolgt: ‘Niet alleen het interieur heeft een modernere uitstraling gekregen, maar wij hebben tevens onze wijnkaart toegankelijker gemaakt en bieden lunchmenu’s aan vanaf 30 euro en dinermenu’s vanaf 45 euro. Hetgeen ons een van de prijsvriendelijkste restaurants in het topsegment maakt’.

Het vernieuwde Wolfslaar Restaurant heeft een moderne uitstraling gekregen, waarbij de natuur naar binnen is gehaald. Niet alleen het restaurant is in een nieuw jasje gestoken, ook de huisstijl van Landgoed Wolfslaar is vernieuwd.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.