nieuws

Voor Hoofdstad is Bib Gourmand de perfecte prijs

Restaurant

Nauwelijks vier maanden open en nu al door Michelin beloond met een Bib Gourmand. ‘Voor Hoofdstad is dit de perfecte prijs’, reageert director f&b Stephan van Tilburg van Hotel De L’Europe in Amsterdam, waarvan de brasserie onderdeel is.

Voor Hoofdstad is Bib Gourmand de perfecte prijs

‘Als afdeling f&b zijn we hier heel blij mee, zeker in combinatie met de korte tijd waarin we dit hebben gerealiseerd. Dit is een mooie beloning voor het concept, zoals we dat in het hotel hebben neergezet.

Van Tilburg: ‘Of we hierop hadden gerekend? We streven bij De L’Europe naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. In het geval van Hoofdstad is dat een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Als dat wordt beloond met een prijs of waardering, dan geeft dat altijd een goed gevoel.’

Meer over de Bib Gourmands:

Reageer op dit artikel