nieuws

Wedstrijd ‘heetste curry eten’ pakt verkeerd uit

Restaurant

De eigenaar van restaurant Kismot in het Schotse Glasgow had zich het vast anders bedacht: een wedstrijd heetste curry eten met een lokaal kinderziekenhuis als goed doel eraan gekoppeld. De deelnemers aan de wedstrijd moesten zelf echter naar een ziekenhuis omdat de chefs de hete curry wel erg heet hadden gemaakt.

Wedstrijd ‘heetste curry eten’ pakt verkeerd uit

Wedstrijdonderwerp de hete curry met de toepasselijke naam ‘de Kismot Killer’ deed de deelnemers braken, huilen en zelfs flauwvallen.

Deelnemers die een hap hadden genomen, begonnen te huilen en over te braken. Een aantal viel zelfs flauw. De aanwezige hulpdiensten hadden hun handen meer dan vol aan de miserabel toestand van de eters, die het extreem scherpe gerecht duidelijk niet de baas konden.

De eigenaar van Kismot gaf schoorvoetend toe dat zijn gerecht al had geleid tot bloedneuzen in het verleden.

Reageer op dit artikel