nieuws

Wedstrijd Young Rubbens zoekt deelnemers

Restaurant

De organisatie van de kookwedstrijd om de Young Rubbens Chef Award 2010 is op zoek naar deelnemers. Initiatiefnemer Euro-Toques Nederland roept jonge koks op deel te nemen aan deze prestigieuze kookwedstrijd.

Wedstrijd Young Rubbens zoekt deelnemers

De finale van de Young Rubbens Chef Award 2010 wordt gehouden op de European Fine Food Fair in het MECC in Maastricht, begin volgend jaar.

Euro Toques Nederland is op zoek naar koks tot 25 jaar die hun creativiteit willen tonen. Koks die willen deelnemen kunnen zich per mail (info@euro-toques.nl) aanmelden voor de halve finale die op 16 november wordt gehouden in het ROC van Eindhoven.

Begin dit jaar won Maarten Janssen van L’Auberge Damhotel Edam in Edam de Young Rubbens Chef Award. Het jaar daarvoor ging de titel naar Jarno Eggen, destijds nog werkend voor tweesterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn en nu eigen baas in De Groene Lantaarn in Zuidwolde.

Reageer op dit artikel