nieuws

Weer nieuwe zaak voor Reinders in Amsterdam

Restaurant

Casper Reinders en Carmine Dantuono zijn de nieuwe eigenaren van Cinema Paradiso. Het Italiaanse restaurant in Amsterdam krijgt een nieuwe look en als ode aan de vroegere bioscoopfunctie worden straks weer oude films gedraaid.

Weer nieuwe zaak voor Reinders in Amsterdam

Reinders en Dantuono zijn bekenden in het Amsterdamse horecacircuit. Eerstgenoemde is eigenaar van onder andere Jimmy Woo en Lion Noir, Dantuono heeft Italiaanse restaurant D’Antica in bezit.

Cinema Paradiso opende tien jaar geleden de deuren en krijgt nu een nieuwe look. Leip & Sons (Reinders en Thijs Murre) nemen het interieur onder handen en Dantuono gaat zich richten op de traditionele Italiaanse keuken.

Het restaurant gaat dicht van 10 tot 19 oktober en wordt aan het eind van die maand feestelijk officieel heropend.

Reageer op dit artikel