nieuws

Zomer Restaurant Week laatste week augustus

Restaurant

De zomereditie van de Restaurant Week vindt dit jaar plaats in de laatste volle week van augustus. Gedurende deze periode kost een driegangenmenu bij de deelnemende restaurants 25 euro. De Restaurant Week wordt voor de achtste keer gehouden.

Zomer Restaurant Week laatste week augustus

De speciale menuprijzen gelden tussen 23 en 29 augustus. Een driegangenlunch kost gedurende de Restaurant Week 20 euro.

Het deelnemersveld bestaat uit zo;n 1250 restaurants, verspreid over heel Nederland. Ook diverse sterzaken doen aan de actieweek mee. Organisator Diningcity geeft de volledige deelnemerslijst vrij op 22 juli. Reserveren voor de actieweek kan vanaf 4 augustus.

Aan de eerste editie van de Restaurant Week in 2006 namen 25.000 gasten deel. De meest recente editie in het voorjaar leverde 221.000 reserveringen op.

Reageer op dit artikel