nieuws

Ambassadeur Korianders: 6000 maaltijden voor Fill the Cup

Restaurant

Jeffrey Schoeman heeft met een benefietdiner voor Fill the Cup 6008 maaltijden opgehaald voor kinderen in ontwikkelingslanden. De chef-kok en eigenaar van Korianders in Rhenen greep het 5-jarig bestaan van zijn restaurant aan om ambassadeur te worden van deze door de Verenigde Naties ondersteunde stichting.

Ambassadeur Korianders: 6000 maaltijden voor Fill the Cup

Donderdag 18 oktober hield Jeffrey Schoeman een benefietdiner voor Fill the Cup. Vanwege het jubileum van zijn restaurant Korianders in Rhenen besloot de chef-kok en eigenaar om ambassadeur te worden voor de stichting. Burgemeester Van Oostrum van Rhenen reikte een speciaal muurschildje uit aan de restaurateur.

Het diner voor genodigden leverde liefst 6008 maaltijden op voor kinderen in ontwikkelingslanden. ‘Een mooi begin, maar we gaan vanaf nu hopelijk nog veel meer schoolmaaltijden doneren, zodat we kinderen in ontwikkelingslanden een mooie toekomst kunnen geven’, aldus Schoeman.

‘Wij een maaltijd, zij een maaltijd’ is het motto van Fill the Cup. Door een extra bijdrage op de restaurantrekening van slecht 0,20 euro per gast wordt al een schoolmaaltijd voor een kind in een ontwikkelingsland gesponsord.

Eén van de ambassadeurs van deze door de Verenigde Naties ondersteunde stichting is Joop Braakhekke.

Reageer op dit artikel