Da Vinci van 9 naar 10 in Lekker 2013

Da Vinci van 9 naar 10 in Lekker 2013

Restaurant Da Vinci zakt één plaats in de top van Lekker. Het restaurant van topchef Margo Reuten en topgastheer Petro Kools gaat van plaats negen naar plaats tien. Dat hebben Reuten en Kools woensdagochtend te horen gekregen tijdens een bliksemactie van Lekker, waarbij toprestaurants onaangekondigd worden bezocht door een delegatie van de restaurantgids.

'We staan al jaren in de top 25 van Lekker. Met dit jonge team is het een geweldige prestatie om in de top 10 te kunnen blijven. Ik ben niet teleurgesteld dat we een plekje dalen. Het is heel bijzonder om als vrouw tussen al die mannen in de top te staan', aldus Margo Reuten.

Volgens de nieuwe Lekker toont de goed verzorgde kaart van SVH Meesterkok Margo Reuten veel klassieke gerechten en is ook de wijnkaart zeer verzorgd en Frans georiënteerd met veel topwijnen. ‘Het personeel toont zich correct, vriendelijk en gastvrij en heeft kennis van zaken’, schrijft Lekker.

» Bekijk hier de complete Top 100 van Lekker 2013

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.