nieuws

Jubileum voor sterzaak in Philips Stadion

Restaurant

Sterrestaurant Avant-Garde Van Groeninge uit Eindhoven, het enige sterrestaurant in Nederland in een voetbalstadion, viert deze maand haar tienjarig bestaan. Het restaurant van chef Johan van Groeninge kreeg een jaar na de start in het stadion een ster van Michelin.

Jubileum voor sterzaak in Philips Stadion

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge van Johan van Groeninge bestaat in oktober tien jaar. Het restaurant heeft een unieke positie in Nederland: het is het enige restaurant met een ster in een stadion. De keuken van de jubilaris is Frans met moderne Hollandse invloeden.

De hele maand oktober kunnen gasten bij het restaurant een jubileumarrangement boeken. ‘Een menu met de pareltjes uit de keuken van tien jaar Avant-Garde.’ Het menu bestaat uit 5-gangen inclusief een glas champagne, water en bij ieder gerecht een bijpassend glas wijn voor 95 euro. Prijs is inclusief koffie/thee servies met friandises.

Het Philips Stadion, de thuishaven van betaald voetbalvereniging PSV, huisvest niet alleen sterrestaurant Avant-Garde van Groeninge. Publiek kan ook terecht bij eetcafé de Verlening en sinds afgelopen zomer ook bij de Blauwe Lotus, een Aziatisch restaurant.

Reageer op dit artikel