nieuws

After party Michelin bij Beluga**

Restaurant

Restaurant Beluga en Chapeau Magazine houden maandag 26 november na de presentatie van de nieuwe Michelingids een meet & greet in het restaurant van Hans van Wolde en Daniëlle de Boer. ‘Een spontane uitnodiging voor ster(ren)chefs en hun partners, om te vieren dat Michelin terug is in Maastricht’, aldus de tweesterrenchef.

After party Michelin bij Beluga**

Beluga en Chapeau! love the return of Michelin in Maastricht.’ Onder die noemer wordt de meet & greet in het restaurant van tweesterrenchef Hans van Wolde aangekondigd. ‘Een spontane meet & greet voor ster(ren)chefs en hun partners’, legt Van Wolde uit aan MissetHoreca.nl. Hij ontving al ruim meer dan honderd aanmeldingen.

‘Elkaar ontmoeten, napraten en gezamenlijk het glas heffen’, vertelt Van Wolde over het idee achter de after party. De meet & greet is alleen toegankelijk voor chefs die zich hebben aangemeld en is bedoeld om te vieren dat Michelin zijn plaats weer heeft teruggevonden in Maastricht.’

De presentatie van de nieuwe Michelingids vindt maandag 26 november plaats in de Hoge Hotelschool in Maastricht. ‘Er staan twaalf grote Mini’s klaar om de mensen naar Beluga te vervoeren’, aldus Van Wolde.

Foto: website restaurant Beluga

Reageer op dit artikel