nieuws

Lekkages in Poldertoren niet bij Sonoy*

Restaurant

Sonoy in Emmeloord heeft geen last van problemen met de Poldertoren, het gebouw waarin het sterrestaurant is gevestigd. De toren is de laatste tijd regelmatig in het nieuws vanwege lekkages als gevolg van een mislukte renovatie.

Lekkages in Poldertoren niet bij Sonoy*

De Telegraaf meldt dat de gemeente Noordoostpolder bij de aankoop en mislukte renovatie van de toren veel fouten heeft gemaakt. De toren kampt sinds de renovatie met lekkages, waardoor huurders zouden wegblijven.

Restaurant Sonoy heeft als huurder geen last van de geschetste problemen. ‘Op de verdieping waar wij zitten, hebben we geen lekkage. We kunnen gewoon ons ding doen en dat is prettig. De gebreken zitten op andere verdiepingen. De publiciteit rondom de toren is wel lastig voor mij als ondernemer’, aldus Van Staveren aan MissetHoreca.nl.

Van Staveren heeft een 10-jarig huurcontract en is erg tevreden over de locatie. Zijn restaurant verhuisde hij enkele jaren geleden van Blokzijl naar Emmeloord. De Poldertoren is een voormalige watertoren die in 2005 door waterleidingsbedrijf Vitens werd verkocht aan de gemeente Noordoostpolder.

Reageer op dit artikel