nieuws

Utrechtse restaurateur start actie met Albert Heijn

Restaurant

De Utrechtse horecaondernemer Wichert van Rijn is een samenwerking gestart met Albert Heijn. In een aantal lokale supermarktvestigingen kunnen klanten sparen voor een gratis driegangenmenu in één van zijn drie restaurants.

Utrechtse restaurateur start actie met Albert Heijn

Klanten van drie Utrechtse Albert Heijn (AH)-supermarkten kunnen zegels sparen voor een gratis driegangenmenu, zo schrijft Levensmiddelenkrant op de website. ‘Het gaat om een lokaal initiatief van horecaondernemer Wichert van Rijn, die drie restaurants uitbaat in de stad.’

Driegangenmenu voor tien zegels

De zegels kunnen worden gespaard in drie Utrechtse vestigingen. ‘Tien zegels geven recht op een gratis driegangenmenu bij de restaurants Harbour, Blij en Oost’, aldus het artikel. Daarin wordt ook verwezen naar de website Deondernemer.nl, die meldt dat de restaurateur zeer succesvol is met de actie.

Volgens die website ontving Van Rijn ‘in deze doorgaans rustige periode al tweeduizend gasten meer dan normaal’. De spaaractie eindigt op 31 december, de zegels zijn geldig tot en met de eerste week van januari 2013.

Reageer op dit artikel