nieuws

Chef Jonathan Karpathios in tv-programma

Restaurant

Chef-kok Jonathan Karpathios van restaurant Vork&Mes in Hoofddorp gaat meewerken aan een kookprogramma op tv. In KRO’s Kookschool gaat de omroep op zoek naar de basisschool met de meeste kennis over eten.

Chef Jonathan Karpathios in tv-programma

In KRO’s Kookschool nemen 24 scholen uit de twaalf provincies het tegen elkaar op in een reeks opdrachten. Uiteindelijk blijft er één winnaar over, dat is de school met de meeste kennis over alles wat te maken heeft met eten.

De presentatie van het tv-programma is in handen van Jonathan Karpathios van restaurant Vork&Mes in Hoofddorp en Ajouad El Miloudi van de KRO. Onder hun leiding strijden afgevaardigden van de deelnemende basisscholen tegen elkaar in drie rondes: kennis, proeven en koken.

Op dit moment kunnen basisscholen zich aanmelden, het programma staat geprogrammeerd voor 2013.

Reageer op dit artikel