nieuws

Han Ji* werkt aan snelle uitrol concept Umami

Restaurant

Kersvers sterchef Han Ji maakt werk van de uitrol van restaurantconcept Umami. In januari opent er één in Amsterdam, twee maanden later volgt de zevende vestiging in Eindhoven. Ji, die in november een Michelinster haalde met HanTing Cuisine in Den Haag, is samen met Leon Zheng eigenaar van het fusionconcept.

Han Ji* werkt aan snelle uitrol concept Umami

Sterchef Han Ji, ook eigenaar van HanTing Cuisine in Den Haag, meldt de opening van twee nieuwe vestigingen van restaurantconcept Umami in Mijn 2012, de eindejaarsrubriek die MissetHoreca.nl publiceert tussen kerst en oud en nieuw.

Ji is samen met Leon Zheng oprichter van dit fusionconcept, dat bezig is aan een snelle uitrol. In  november opende de vijfde vestiging in Maastricht, begin volgend jaar komen daar dus de zesde en zevende locatie bij.

In januari 2013 gaat Umami van start in Amsterdam aan de Nieuwezijds Voorburgwal, twee maanden later openen de deuren van een restaurant in Eindhoven.

Kookboek

Han Ji, sinds 26 november met HanTing Cuisine in Den Haag in het bezit van een Michelinster, komt in het nieuwe jaar ook met een kookboek. Daarin is niet alleen aandacht voor de kookfilosofie van HanTing, maar ook voor de heilzame kruiden die zijn onderzocht.

HanTing Academy

Met de HanTing Academy staan voor het nieuwe jaar twee nieuwe onderzoeksprojecten gepland. De Mijn 2012 van Han Ji verschijnt tussen kerst en oud en nieuw op de website van Misset Horeca. In verband met deze eindejaarsrubriek wordt een speciale nieuwsbrief verstuurd. Aanmelden voor deze nieuwsbrief is gratis en kan hier.

Reageer op dit artikel