nieuws

Restaurant Paul van Waarden per direct gesloten

Restaurant

Voormalig sterrestaurant Paul van Waarden in Rijswijk is per direct gesloten. Dit meldt Van Waarden op de website en de Facebookpagina van zijn bedrijf. Hij schrijft ‘hard te werken aan een doorstart’. Eind vorig jaar verloor Restaurant Paul van Waarden zijn Michelinster.

Restaurant Paul van Waarden per direct gesloten

Restaurant Paul van Waarden in Rijswijk heeft per direct haar deuren gesloten. Op de website van het restaurant schrijft Van Waarden: ‘Paul van Waarden restaurant is per direct voor onbepaalde tijd gesloten. We werken hard aan een doorstart. Voor vragen kunt u ons mailen.’

At Sea en De Keuken
Ook op Facebook laat de chef-kok en restaurantondernemer van zich horen: ‘Vanwege omstandigheden is Paul van Waarden Rijswijk gesloten. Restaurant At Sea en De Keuken Van Waarden Azië zijn gewoon geopend voor lunch en diner.’

Hoewel Van Waarden niet praat over een faillissement twittert chef Stephan Möllers, die al drie jaar in de keuken staat van Restaurant Paul van Waarden, het volgende: ‘Wegens faillissement per direct op zoek naar een nieuwe baan als chef-kok. Wie iets weet laat het weten aub. Please rt.’ Van Waarden zelf was (nog) niet bereikbaar voor een reactie. Compagnon Rene Michielsen laat weten dat er geen faillissement is aangevraagd, maar dat er zelf besloten is de deur dicht te doen. ‘Meer kan ik er niet over melden’, aldus Michielsen.

Verlies Michelinster
In november vorig jaar verloor het restaurant van Van Waarden in Rijswijk zijn Michelinster. Iets wat voor hem als donderslag bij heldere hemel kwam, liet de chef destijds aan Misset Horeca weten. Hij gaf toen aan op audiëntie te willen bij hoofdinspecteur Werner Loens van Michelin.