nieuws

Amsterdam krijgt tweede Jumbo Foodmarkt

Restaurant

De tweede vestiging van de Jumbo Foodmarkt komt in Amsterdam. Formuledirecteur Colette Cloosterman-van Eerd laat dat weten in een interview met de Telegraaf. Het wordt na Breda de tweede winkel met deze formule.

Amsterdam krijgt tweede Jumbo Foodmarkt

De komst van de tweede Jumbo Foodmarkt wordt gemeld door de Telegraaf. Formuledirecteur Colette Cloosterman-van Eerd noemt Amsterdam als nieuwe vestigingsplaats in een interview in de editie van zaterdag 29 juni.

Breda

Het wordt na Breda de tweede winkel waar Jumbo uitpakt met de Foodmarkt-formule. Over een locatie en moment van opening van de vestiging in de hoofdstad zegt de formuledirecteur niets.

In Breda opende woensdag 27 maart de deuren van eerste Jumbo Foodmarkt. Misset Horeca ging op de eerste dag rond met horecaconceptkenner Reoewein Niesten van Conceptional uit Bennekom. Die video is hieronder te bekijken.

Reageer op dit artikel