nieuws

Greveling en Des Bouvrie betrokken bij Moments

Restaurant

Den Bosch krijgt er een nieuw, ambitieus eetconcept bij. In september opent restaurant Moments de deuren. Voormalige sterkok Gerrit Greveling is nauw betrokken bij de opstart van het restaurant.

Greveling en Des Bouvrie betrokken bij Moments

Moments komt op de Verwersstraat in ’s Hertogenbosch en wordt gerund door Marc en Pamela Cox. Gerrit Greveling, die jarenlang sterrestaurant Chalet Royal in Den Bosch runde, verzorgt het culinaire onderdeel van de op te zetten organisatie.

‘Ik zet het team neer, stel de menukaart samen en zet de wijnkaart op. Jan en Monique Des Bouvrie zijn verantwoordelijk voor het interieur van het nieuwe restaurant’, aldus Greveling.

Restaurant Moments wil in september de deuren openen. Het restaurant gaat zes dagen in de week open en richt zich op een brede doelgroep. Greveling: ‘Je kunt er straks terecht voor fingerfood en een lekker glas wijn, maar ook voor complete menu’s. We zetten zo’n tien voorgerechten en 10 hoofdgerechten op de kaart’.

Volgens de website moet Moments dé nieuwe ontmoetingsplek van ’s Hertogenbosch worden. Op de site staat te lezen: ‘Relaxen en loungen in de bar met familie, vrienden of collega’s om onder het genot van mooie wijnen, cocktails en drankjes met een bite even te onthaasten, of relaxed genieten in het restaurant van onze wereldse kaart’.

Reageer op dit artikel