Restaurant start met broodwinkel

Restaurant start met broodwinkel

Restaurant De Opera in 's Hertogenbosch start een broodwinkel. In het restaurant komt een Vlaamsch Broodhuys Shop. De winkel is twee dagen per week open.

In De Opera serveert chef-kok Harrie Hendriks al jaren het brood van Vlaamsch Broodhuys. Op verzoek van de gasten gaan ze vanaf 14 september starten met de verkoop van dit ambachtelijk brood, laat De Opera weten.

Shop Vlaamsch Broodhuys is zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur geopend en op zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Diverse boordsoorten zoals Rogge Krenten en Meerzaden rond zijn er dan te verkrijgen. De prijzen van de broden variëren van €1,30 tot €4,35.

Naast het kopen van brood biedt het restaurant ook de mogelijkheid aan om te ontbijten of te lunchen in het restaurant. Ook is het mogelijk om brood te laten beleggen met boerenboter, ambachtelijke jammen of fijne charcuterie. Deze royaal belegde boterhammen zijn ook mee te nemen naar huis.