nieuws

Deelnemersveld NK Koks op Horecava bekend

Restaurant

De Nationale Kampioenschappen voor Koks vinden tijdens Horecava 2014 plaats op het nieuwe GildePlaza. De deelnemers strijden in vier categorieën om de hoogste eer: Gouden Koksmuts, Gouden Koksmes (leermeester-leerling), Zilveren Koksmes (t/m 25 jaar) en het Bronzen Koksmes (leerlingen).

Deelnemersveld NK Koks op Horecava bekend

De strijd om de diverse nationale titels is een samenwerking tussen het Koksgilde, het Gastvrijheidsgilde en de Horecava in Amsterdam RAI. Speciaal voor de wedstrijden wordt van 13 tot en met 16 januari het GildePlaza ingericht.

Gouden Koksmuts

Er wordt gekookt in vier categorieën. Chef-koks strijden om de Gouden Koksmuts, koks tot en met 25 jaar om het Zilveren Koksmes en leerling-koks om het Bronzen Koksmes. De beste combinatie van leermeester en leerling wint het Gouden Koksmes.

Waldrik Kremer

De initiatiefnemers hebben de geselecteerde deelnemers inmiddels bekendgemaakt (zie bijlage). Voorzitter van de wedstrijdcommissie Waldrik Kremer laat weten erg blij te zijn met de nieuwe plek voor het initiatief binnen de Horecava.

Reageer op dit artikel