nieuws

Hudson Rotterdam opent met Amerikaanse keuken

Restaurant

In het Rotterdamse Witte de Withkwartier opent donderdag 7 november Hudson Bar & Kitchen. Het restaurant wordt geëxploiteerd ‘met een vette knipoog naar Amerika’. Op de kaart staan ‘very American dishes’ als chili, steaks en (biologische) burgers.

Hudson Rotterdam opent met Amerikaanse keuken

Hudson Bar & Kitchen Rotterdam wordt gerealiseerd aan de Schiedamse Vest in het Witte de Withkwartier. Een bezoek aan het restaurant moet voor de gast ‘een culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten’ zijn.

Bar in hart van de zaak

Het centrale punt in de zaak is een bar, waaraan gasten kunnen plaatsnemen voor alleen een drankje maar waar ook kan worden gegeten. Aan de muur, de Hudson Wall of Fame, schitteren foto’s van beroemdheden en werken van de Rotterdamse kunstenaar Tinus Teder.

Amerikaanse keuken

Naar eigen zeggen staan ‘vers gemaakte, eerlijke gerechten uit de Amerikaanse keuken voor een goede prijs’ op de menukaart. Hudson Bar & Kitchen opent donderdag 7 november de deuren en is zeven dagen per week te bezoeken.

Reageer op dit artikel