nieuws

Stijgers GaultMillau 2014

Restaurant

Belangrijkste stijgers in de nieuwe gids GaultMillau zijn Ciel Bleu in Amsterdam, Chapeau! in Bloemendaal, Parkheuvel in Rotterdam. Zij gaan van 17,5 punten naar 18 punten in de nieuwe gids. Deze is maandag 28 oktober gepresenteerd in de RAI in Amsterdam.

Stijgers GaultMillau 2014

Andere restaurants die klimmen richting de absolute top zijn Bord’eau in Amsterdam, Resto Bar Pure C in Cadzand, Wereldmuseum in Rotterdam, Seinpost in Scheveningen en De Treeswijkhoeve in Waalre. Deze bedrijven staan niet meer met 16 punten in GaultMillau 2014 maar met een score van een volle punt hoger: 17 punten.

HanTing Cuisine in Den Haag, The Raffles in Den Haag, Muller in Groningen, Niven in Rijswijk, Aubergine in Steyl, Villa la Ruche in Voorburg, Brienen aan de Maas in Well gaan allemaal van 15 naar 16 punten. Terra in Bloemendaal en De Vierbannen in Ouwerkerk maken de forse sprong van 12 naar 15 punten.

De hoogst genoteerde nieuwe zaken in de gids zijn Hemelrijk in Hulst en Lucas Rive in Hoorn (beide 16 punten) en Daalder in Amsterdam (15 punten). Deze restaurants komen nieuw binnen in de gids van 2014.

Reageer op dit artikel