nieuws

JRE verwelkomt vijf nieuwe leden

Restaurant

Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE) verwelkomt per 1 januari 2013 vijf nieuwe leden. De restaurants Spetters in Breskens, Eindeloos in Leeuwarden, Jérôme in Valkenburg, Villa La Ruche in Voorburg en ’t Raadhuis in Heinenoord sluiten zich aan bij de restaurantorganisatie.

JRE verwelkomt vijf nieuwe leden

Vanaf 1 januari volgend jaar wappert de vlag van restaurantorganisatie Jeunes Restaurateurs d’Europe bij vijf nieuwe leden. Dat zijn Laurent Smallegange (Spetters in Breskens), Willem Schaafsma (Eindeloos in Leeuwarden), Jeroen Trimbos (Jérôme in Valkenburg), Marko Karelse (Villa La Ruche in Voorburg) en Henrie van der Heijden en Ingrid Suurland (’t Raadhuis in Heinenoord).

JRE-voorzitter Lex Gasseling, zelf eigenaar van restaurant Fris in Haarlem, laat middels een persbericht weten ‘verheugd te zijn met de uitbreiding’. De officiële inauguratie van de nieuwe leden vindt naar verwachting in februari plaats.

Vier vertrekkende leden

Tegenover de komst van deze vijf nieuwe leden staat het afscheid van vier ondernemers. Kok & De Bruin in Tricht van eigenaar Jouke de Bruin sloot in maart na bijna acht jaar de deuren vanwege de aanhoudende recessie. Brasserie Davanti in Valkenburg nam in april afscheid, omdat het concept werd aangepast en het daardoor niet meer in overeenstemming was met de filosofie van de JRE.

Sterrestaurant De Vrienden van Jacob, gevestigd op Landgoed Duin & Kruiberg in Santpoort-Noord stopt eind dit jaar met het lidmaatschap. Volgens de officiële verklaring hebben beide partijen dit in goed overleg besloten. Ook Ons Kabinet in Vught beëindigt het lidmaatschap.

Reageer op dit artikel