nieuws

Kooktitel sterklassers Gieser Wildeman op Chefs (R)Evolution

Restaurant

Het team van sterklassers Bas van Rooijen en Robbie Smitskamp heeft de kookwedstrijd gewonnen tussen leerlingen van de sterklasopleiding. Deze wedstrijd vond zondag 3juni plaats tijdens Chefs (R)Evolution in Zwolle. Beide chefs werken bij De Gieser Wildeman in Noordeloos.

Kooktitel sterklassers Gieser Wildeman op Chefs (R)Evolution

De jonge koks moesten in anderhalf uur koken met producten uit een mystery box. Daarin zaten kalfsvlees en verschillende groenten. Er deden zes teams van sterklassers mee aan de competitie, die was geinitieerd door de Stichting Vakopleidingen Horeca.

‘We willen de sterklassers graag een podium geven. Het zijn de talenten van de toekomst’, liet Karsten Clint namens het SVH weten. ‘Het is belangrijk dat ze ook op evenementen als dit aanwezig zijn’, vond Meesterkok en docent van de sterklas Theo van Rensch. De sterklassers waren aanwezig bij de opening en het ochtendprogramma van Chefs (R)Evolution.

Reageer op dit artikel