nieuws

Sligro opent nieuwe vestiging in Almere

Restaurant

Horecagrossier Sligro groeit door. In de eerste helft van 2015 gaat een nieuwe vestiging van start in Almere.

Sligro opent nieuwe vestiging in Almere
Sligro

Sligro heeft een bedrijfspand gekocht aan De Strubbenweg 17 in Almere. Het totale perceeloppervlak bedraagt 13.000 m2. Koen Slippens directievoorzitter Sligro Food Group: ‘Almere is één van de steden in Nederland die al langer op ons lijstje staat als potentieel vestigingspunt.’ Hij ziet de ligging van deze stad als een mooie aanvulling ten opzichte van onze bestaande vestigingen in Amsterdam, Hilversum en Amersfoort. ‘Daarnaast is de horeca en het bedrijfsleven in Almere van een dusdanige omvang en schaalgrootte dat er wat ons betreft ruimte is voor een eigen Sligro-vestiging in de stad.’

Verbouwing

Na een ingrijpende verbouwing ontstaat er een Sligro zelfbedieningsgroothandel van circa 9.600 m2. De nieuwe aanwinst in Almere wordt een Sligro type 3.0. Dat houdt in dat er een volledig assortiment van zo’n 45.000 artikelen, verdeeld over dagverse producten, diepvries, kruidenierswaren, wijn en non food is. De uitvoering is in dezelfde stijl waarin recent ook de nieuwe vestigingen in Maastricht en Gouda zijn uitgevoerd.
Sligro verwacht binnenkort met de verbouwing te kunnen starten en gaat uit van een opening in de eerste helft van 2015. In totaal heeft Sligro Food Group 47 zelfbedieningsgroothandels en acht bezorggroothandels in ons land.

Reageer op dit artikel