nieuws

Ron Blaauw naar culinair evenement in Israël

Restaurant

Ron Blaauw gaat als gastkok koken op het culinair evenement Round Tables in Tel Aviv, Israël. In november neemt hij een week de keuken over van een lokaal toprestaurant.

Ron Blaauw naar culinair evenement in Israël

Blaauw krijgt van 16 tot en met 21 november leiding over de keuken van Pastel, het restaurant van Hillel Tavakulli. Vooruitlopend op het evenement was de Israëlische chef deze week in Amsterdam om kennis te maken, meldt De Telegraaf.

Round Tables is de hele maan november, elke week doen andere restaurants mee aan het evenement. In de week dat Blaauw in Tel Aviv is, kookt hij een vast viergangenmenu, dat voor zo’n €53 op de kaart staat.

In totaal doen acht restaurants in Tel Aviv mee aan Round Tables. Evenzoveel topchefs reizen in november af naar Israël om een week te koken. Ron Gastrobar is een van de drie sterrestaurants die meedoen.

De restaurants die meedoen: Stazione di Posta*, Rome; The Fat Radish, New York; Tragaluz, Barcelona; Craft, Londen; Estiatorio Milos, Athene; Frühsammers*, Berlijn; The Cinnamon Kitchen, Londen.

Reageer op dit artikel