nieuws

Kasper Stiekema nieuwe executive chef Andaz hotel Amsterdam

Restaurant

Restaurant Bluespoon, van het Andaz Hotel in Amsterdam heeft Kasper Stiekema aangesteld als excutive chef. Naast zijn werk voor het restaurant zal Stiekema ook zijn draai geven aan de complete culinaire invulling van het hotel aan de Prinsengracht.

Kasper Stiekema nieuwe executive chef Andaz hotel Amsterdam

Stiekema werkte eerder in de keuken van gerenommeerde restaurants als Ciel Blue en La Rive. Na omzwervingen over de hele wereld ontwikkelde hij zijn visie op eten in restaurant en kwekerij De Kas, in Amsterdam. Nadien stond hij aan het hoofd van de keukenbrigade van Jamie Oliver’s Fifteen. Nu stapt de Noord-Hollander over Bluespoon.

Lokale ingrediënten

Pure ingrediënten spelen de hoofdrol bij Stiekema. ‘Er zijn zoveel mooie producten te vinden in de omgeving van Amsterdam, die verdienen een podium. Dat geven we ze bij Bluespoon. We werken daarom heel nauw samen met leveranciers uit de regio.’ Stiekema kiest ook voor lokale producten met veel verse kruiden uit de eigen tuin van het Andaz Hotel. Onder andere wilde zeebaars met chorizo, eend met pruim en wortel, en geroosterde bloemkoolsoep met ansjovis en coquille.

Reageer op dit artikel