nieuws

Topkoks geven in boek prijs wat ze thuis op tafel zetten

Restaurant

Vijftig recepten van topkoks, foodies en bekende Nederlanders zijn verzameld in het Good Food Book.

Topkoks geven in boek prijs wat ze thuis op tafel zetten

Onder meer Jonnie Boer, Robert Kranenborg, Yvette van Boven, Ron Blaauw, Herman den Blijker, Jacob Jan Boerma en Sacha de Boer geven in het boek prijs wat ze thuis op tafel zetten voor vrienden en familie. In het boek staan vooral maakbare recepten, zonder peperdure ingrediënten en urenlange bereidingstijden. Van het broodje bal van sterrenchef Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers tot de groentepizza van Niven Kunz. Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis, de tonijnsteaks met wasabi-ijs van Gerard Ekdom en de Thaise beef salade van Martijn Krabbé.

Wereldvoedseldag

Het boek wordt gelanceerd op 16 oktober tijdens de Wereldvoedseldag. Voor ieder verkocht boek worden via de stichting FDBCK, veertig schoolmaaltijden geschonken aan kinderen in Malawi.

Reageer op dit artikel