nieuws

Restaurantketen Humphrey’s ook in Eindhoven

Restaurant

Op 1 april opent de landelijke restaurantketen Humphrey’s haar 18e vestiging aan het Wilhelminaplein 3 in het centrum van Eindhoven.

Restaurantketen Humphrey’s  ook in Eindhoven

Humphrey’s Eindhoven bouwt verder aan het door Humphrey’s in Nederland geïntroduceerde restaurantconcept: een 3 gangen keuzemenu voor een vaste,scherpe prijs, in een sfeervolle eetgelegenheid en op een A-locatie. In tegenstelling tot 25 jaar geleden is de keuzemogelijkheid van de gerechten uitgebreider.De Humphrey’s menukaart wisselt elk seizoen en houdt rekening met zowel de vlees- en visliefhebbers, als de vegetariërs.

De Humphrey’s Restaurants Groep is een landelijke restaurantketen met: 18 Humphrey’s  vestigingen, 2 Holy Five I beef en lobster bars in Arnhem en Nijmegenen restaurant BEAU gelegen op Landgoed Brakkestein in Nijmegen.

 

Reageer op dit artikel