nieuws

Vicini opent tweede vestiging in Arnhem

Restaurant 616

Italiaans concept Osteria Vicini zit al jaren in Rotterdam en open nu een tweede vestiging in Arnhem. Een mix van bar, restaurant en marktkraam in één.

Vicini opent tweede vestiging in Arnhem

Voorin de zaak is een bar voor een kop koffie of een borrel, bij de Mercato is van alles af te halen voor thuis, achterin de zaak is de open keuken van chef-kok Jasper Arens. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de keuken open tot 23:00 uur.

De basis van de kaart van Vicini is verse antipasti, Italiaanse hapjes die op een grote plank midden op tafel worden gezet om te delen. Verder op die kaart ook plaatpizza’s.

De eerste Osteria Vicini opende in Rotterdam en is onderdeel van Dudokgroep. Toen naast Dudok in Arnhem een mooie horecalocatie vrijkwam, twijfelde de eigenaren van de Dudok Groep en partner Remco Witberg niet lang over een tweede vestiging van de Italiaan, zij het wel een iets stoerdere versie. ‘In Rotterdam staan ook vis- en vleesgerechten op de kaart. Vicini Arnhem is wat vlotter, waar de lekkerste gerechten op een grote plank geserveerd worden om te delen met vrienden en geliefden.’

Reageer op dit artikel