nieuws

Chef-kok-duo neemt Herberg De Loohoeve over

Restaurant 362

Jeroen en Marleen Brouwer, chef-koks en mede-eigenaren van Herberg De Loohoeve in het Drentse Schoonloo, nemen de zaak volledig over. ‘Sneller dan gedacht zijn we uit ons Loohoeve-jasje gegroeid.’

Chef-kok-duo neemt Herberg De Loohoeve over

‘We zijn er super trots op u te kunnen melden dat we onlangs de Loohoeve volledig hebben overgenomen.’ Met die mededeling laten Jeroen en Marleen Brouwer weten eind maart 2016 de laatste fase van de overname afgerond te hebben.

Uit jasje gegroeid

Jeroen startte in oktober 2013 bij De Loohoeve als chef-kok, waarna Marleen zich in augustus 2014 bij hem voegde. ‘De bedoeling was om de Loohoeve pas over te nemen wanneer wij er klaar voor waren. In eerste instantie dachten we aan een termijn van vijf jaar om toe te werken naar een volledige overname, maar we groeiden zo snel in ons Loohoeve-jasje, dat dit moment al in het voorjaar van 2016 is aangebroken’, aldus het enthousiaste duo.

Meer eigen maken

Het duo geeft aan geen hele grote veranderingen door te voeren. ‘We gaan ons De Loohoeve nog meer eigen maken. Onder meer door een nieuwe huisstijl en een nieuw logo. Verder zijn we bezig om de buitenruimte op te knappen. De tuin wordt aangepakt en deels voorzien van nieuwe beplanting door Tuincentrum Drint uit Grootegast, zodat u extra kunt genieten van al het moois in en rondom De Loohoeve.’

Reageer op dit artikel