Topchefs in pop-up-visrestaurant Gastvrij Rotterdam

Topchefs in pop-up-visrestaurant Gastvrij Rotterdam

Bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kunnen op 19, 20 en 21 september visgerechten proeven bij het Schmidt Zeevis Restaurant bereid door top- en sterrenchefs. Gedurende drie dagen kunnen gasten een plaats reserveren in het pop-up-restaurant waar gerenommeerde chefs als Mario Ridder, Erik van Loo, René Tichelaar, Rolph Hensens, Remco Kuijpers en Fred Mustert hun kunsten zullen vertonen.

Het Schmidt Zeevis Restaurant is een mobiel foodconcept ontwikkeld door chef-kok Herman den Blijker die zijn inspiratie haalde uit Rotterdamse zeecontainers en hier als adviseur nauw bij betrokken is. Tijdens Gastvrij Rotterdam is het te vinden in Hal 4.

Programma

Iedere beursdag geven twee vooraanstaande chefs acte de présence:

Maandag 19 september
11:00 - 14.30 | René Tichelaar van Restaurant De Gieser Wildeman*, Noordeloos
14.30 - 18.00 | Rolph Hensens van HMB Restaurant, Rotterdam

Dinsdag 20 september
11:00 - 14.30 | Remco Kuijpers van Restaurant Fitzgerald, Rotterdam
14.30 - 18.00 | Fred Mustert van Restaurant Fred**, Rotterdam

Woensdag 21 september
11:00 - 14.30 | Mario Ridder van Restaurant Joelia*, Rotterdam
14.30 - 18.00 | Erik van Loo van Parkheuvel**, Rotterdam