nieuws

TV-kok Julius Jaspers krijgt eigen serie

Restaurant 1547

Topkok en presentator Julius Jaspers krijgt vanaf 27 oktober een eigen serie op de online zender HorecaNederland.TV. Vanuit zijn eigen keuken bereidt Jaspers elke week een eenvoudig gerecht met eveneens eenvoudige middelen.

TV-kok Julius Jaspers krijgt eigen serie

In de achtdelige reeks ‘De keuken van Julius’ maakt de chefkok – bekend van onder andere Topchef en MasterChef – kleine en simpele gerechten, die feitelijk iedereen kan maken. ‘Niet te ingewikkeld, geen hoge wiskunde’, aldus Jaspers.

Vanuit zijn eigen keuken bereidt Jaspers elke week een eenvoudig gerecht met eveneens eenvoudige middelen. Zo laat hij zien hoe je de perfecte friet maakt, bakt hij een omelet en gebruikt hij Coca Cola voor een speciale barbecuesaus. In vlotte, korte afleveringen toont Jaspers vliegensvlug het bereidingsproces van deze simpele recepten om te laten zien dat je
geen topchef hoeft te zijn om een smakelijk gerecht op tafel te kunnen zetten.

Zender

‘De keuken van Julius’ is voor de horecazender het eerste uitstapje naast de reguliere reportages, die sinds april van dit jaar wekelijks worden geproduceerd. De zender bestaat nu een half jaar en heeft inmiddels 25 uiteenlopende reportages over de horeca ontwikkeld en uitgezonden. Voor Gerlof Bos, oprichter en presentator van HorecaNederland.TV, was een
kookprogramma een ideale nieuwe stap in de programmering van de zender, zeker nu de feestdagen naderen.

‘De keuken van Julius’ is vanaf donderdag 27 oktober om 20.00 uur te zien op HorecaNederland.TV. Tot het eind van het jaar verschijnt elke donderdagavond een nieuwe aflevering.

Reageer op dit artikel