nieuws

Horecagroothandel Hanos sponsor Gouden Koksmuts

Restaurant 1001

Groothandel Hanos heeft zich voor de komende drie jaar als sponsor verbonden aan de Gouden Koksmuts. Tijdens de kokswedstrijd, die jaarlijks plaatsvindt op de Horecava, zal alleen gewerkt worden met het assortiment van de groothandel.

Horecagroothandel Hanos sponsor Gouden Koksmuts

De wedstrijd zal dit jaar plaatsvinden op maandag 9 januari, tijdens de openingsdag van de Horecava 2017 en heet dan ook de Hanos Gouden Koksmuts. De prijs zal voor de 57e keer worden uitgereikt. Bekijk het volledige programma, inclusief deelnemers en juryleden, hier.

Krachten bundelen

Het Gastronomisch Gilde is blij met Hanos als sponsor. ‘Een goede partner met kennis van de foodbranche en oog voor kwaliteit’, aldus de organisatie. Ook de groothandel is content met de samenwerking en zegt te hopen in de toekomst vaker de krachten te bundelen.

Overige wedstrijden

Het Gastronomisch Gilde organiseert naast de Hanos Gouden Koksmuts op 9 januari, ook de wedstrijd voor Leermeester-Leerling op 10 januari, voor Jonge Koks boven 25 op 11 januari en voor Koks onder de 25 jaar op12 januari. Deze NK wedstrijden worden georganiseerd door het Gastronomisch Gilde in samenwerking met de Horecava.

Reageer op dit artikel