nieuws

René Tabbers naar restaurant Parkzicht in Eindhoven

Restaurant 3134

René Tabbers die elf jaar lang maître-sommelier was bij De Treeswijkhoeve (**) in Waalre, is per 1 maart aangesteld als restaurantmanager bij restaurant Parkzicht in Eindhoven.

René Tabbers naar restaurant Parkzicht in Eindhoven

Tabbers maakte na De Treeswijkhoeve een tijdelijke uitstap als food en beverage manager bij het Van de Valk Hotel in Venlo. In 2012 won Tabbers de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs en werd door Gault-Millau uitgeroepen tot Gastheer van het Jaar 2013.

Aanwinst

Derk en Nicky van Westenbrugge – van Boldrik, eigenaren van Hotel & Restaurant Parkzicht – het aan het Stadswandelpark gelegen monumentale pand dat ooit gebouwd werd voor Philips –  kijken uit naar een mooie samenwerking. ‘Met zijn ervaring in gastenservice op een hoog niveau, is René Tabbers een aanwinst voor Parkzicht. Samen onze ambities verwezenlijken en het team blijven inspireren op het gebied van gastvrijheid gaan wij met veel passie en plezier tegemoet.’

Restaurant Parkzicht

Het restaurant waar René Tabbers restaurantmanager wordt, is recentelijk gerestyled door interieurarchitect Judith Verhoeven. Met behoud van de art deco details en de originele stijl is het interieur vernieuwd.

Hotel-restaurant Parkzicht in Eindhoven werd in 2012 failliet verklaard. De huidige eigenaren bliezen het hotel nieuw leven in. Het concept van het restaurant werd aangepast. In plaats van menu’s, kozen Derk en Nicky van Westenbrugge – van Boldrik voor een Franse kaart.

Reageer op dit artikel